HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)
A hatósági előírásoknak megfelelően kiépítjük vagy módosítjuk, elkészítjük az aktuális HACCP dokumentációt, dolgozói oktatásokat és amire szüksége lehet a működési dokumentumoktól a dolgozói oktatásig! Ha bizonytalan a megfelelésben, helyszíni bejárással feltárjuk és átbeszéljük a megfelelési szabályokat. Megbeszéljük, hogy pontosan mire van szüksége tevékenysége szabályos működéséhez! Azért dolgozunk, hogy segítsük vállalkozását felkészülni a hatósági ellenőrzésekre!
Mi is a HACCP?
A HACCP minden tévhit ellenére, egy teljesen logikus, jól követhető rendszer, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy a fogyasztók részére kiszolgált, értékesített élelmiszer ne okozzon egészségi ártalmat. A fogyasztók szemszögéből egy bizalmat ébresztő szabályozásról van szó. A kereskedő vagy vendéglátó részéről, első pillantásra úgy tűnhet, hogy már megint valami pluszt várnak el tőle, pedig csak egy olyan szabályozásról van szó, ami a fogyasztó és a forgalmazó érdekeit is szolgálja!
A HACCP megköveteli a következőket:
Miért szükséges a HACCP és mit végzünk el Önnek?
Elérhetőségeink
Tel.: +36 42 870 253
Mobil: + 36 30 181 1200, +36 30 699 0263
E-mail: info@mutuszi.hu
Iroda: 4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6 II.em 216/a